Bel ons

DJ Dirty Valente

DJ Dirty Valente

Boek DJ Dirty Valente

DJ Dirty Valente

DJ Dirty Valente

DJ Dirty Valente

Waarom veel woorden vuil maken aan een biografie terwijl de carriere van Dirty Valente pas net gestart is? Precies, niet doen dus en weer terug naar de draaitafels!

Heel even in het kort dan: van kleins af aan is hij vrienden en familie al gek aan het maken met nieuwe muziek en mixtapes. Eigenlijk begon dat al in de pauzes van groep 7 op de basisschool en is het nooit meer opgehouden. Misschien toch wel een kleine bio waard dan..!

Zo’n 5 jaar geleden heeft Dirty Valente z’n eerste (tweedehands, jawel) draaitafels gekocht om ook z’n interesse voor live mixen verder te ontdekken en te ontwikkelen. Inmiddels is dit aardig uitgebreid en heeft hij al op verschillende feesten gestaan en aan de zijde van nationaal en internationaal bekende artiesten gedraaid.

In de loop der tijd is Dirty Valente zijn mixtapes blijven maken met de nieuwste en grootste clubknallers. Voornamelijk voor zichzelf, omdat hij altijd een gruwelijke hekel heeft aan lange intro’s van nummers. Op aanraden van vrienden heeft Dirty Valente vorig jaar een aantal mixtapes naar Wild Fm gestuurd, wat meteen een schot in de roos bleek. Zij waren direct enthousiast en sindsdien draait Dirty Valente voor de Wild on Tour drive-in shows door de hele provincie Noord – Holland. Verder is hij sinds augustus 2010 de host geworden van de Wild Weekendmix en vult Dirty Valente elke vrijdag- en zaterdagavond de ether met de nieuwste remixen en lekkerste beats.

Ook al is ‘t het afgelopen jaar hard gegaan, we zitten nog lang niet stil! Hou de site regelmatig in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe mixen, eigen producties en aankomende optredens bij jou in de buurt!

DJ Dirty Valente
DJ Dirty Valente

Meer artiesten