Bel ons

Zang Duo De Lawineboys

Hollands Feest

Boek Zang Duo De Lawineboys

De Lawineboys

Als u de Lawineboys boekt, dan haalt u twee succesnummers in huis! Ruim 15 jaar geleden begonnen de Lawineboys als feest DJ. Plaatjes draaien op de radio, in cafés en discotheken. Om de stemming te verhogen zongen de heren de meeste nummers luidkeels mee.

Toen de Lawineboys werden benaderd door een skihut in Oostenrijk, werd het tijd voor eigen repertoire! “Wat Zullen We Drinken” was meteen een enorme feestknaller. Hierna volgden de hits elkaar in sneltreinvaart op. Op ieder feest komen hun nummers voorbij komen: “Als We Gaan“, “In De Blote Kont“, “Over 100 Jaar“, “Laat Maar Waaien“.

Maar na de release van “Sex met die Kale“ komt de carrière van de heren in een stroomversnelling. Tot op de dag van vandaag is “Sex met die kale” op elk feest en in elke uitgaansgelegenheid te horen om het feest op gang te brengen. Uit een onderzoek onder DJ’s bleek dat de Lawineboys de meest gedraaide plaat hadden tijdens het carnaval van 2011 (en 2012). Sinds september dit jaar hebben ze dit hit vertaald in ”Sex mit Blondinen”.

Maar hier stopte het succes niet….. In 2012 hadden de heren met “JOOST” wederom één van de grootste feestknallers van het jaar in handen. Een aanstekelijke lied dat perfect past in het fantastische feestrepertoire van Koen en Addie.

Na`ISABEL` in 2013 “DE BEL” in 2014 komen de Lawineboys in 2015 weer met een absoluut topnummer: “LEVEN, LACHEN, LOL”

Een zeer aanstekelijk nummer waarop gegarandeerd gefeest gaat worden!!

Prijs
€2195,- ex btw en BUMA.
Optreden van 1 × 30 minuten inclusief monitorset.

Lawineboys
Lawineboys

Meer artiesten