Bel ons

Eighties 80's party

Eighties 80's party

Boek Eighties 80's party

Eighties 80's party

Eighties 80's party

Eighties 80’s party

Klassiekers uit de jaren 80 nemen u mee terug in de tijd, Spetterende 80 s en party. De DJ heeft de beste platen uit deze bijzondere muzikale periode geselecteerd. Hierbij komen alle echte ‘krakers’ voorbij. Daarnaast is er natuurlijk altijd ruimte voor verzoeknummers en minder bekende nummers, de DJ heeft jarenlang ervaring met het verzorgen van 80 s feesten.

De DJ weet dan ook keer op keer een geweldig 80 s party sfeer voor de gasten te creëren.

Compleet pakket met licht, geluid en DJ apparatuur
De 80 s DJ Show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow.

Door onze enorme ervaring hebben we inmiddels op vrijwel alle Nederlandse feestlocaties een DJ Show verzorgd. Van een chique kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij de DJ Show zo aanpassen in grootte dat we altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. Uiteraard kunnen we de DJ Show uitbreiden met leuke extra’s, zoals een saxofonist, een zangeres, percussionist of een verlichte disco dansvloer. Wij denken graag met u mee welke set up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

Uw wensen staan centraal:
Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te geven welke nummers u wel én niet wenst, hoe u de opbouw van de avond wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. De DJ heeft standaard een zeer divers repertoire van zo’n 10.000 titels tot zijn beschikking. Hierdoor zijn naast het beste van de jaren 80 s ook andere stijlen mogelijk; mocht u, of het publiek hier om vragen.

Leuke uitbreidingsmogelijkheden:
U kunt onze 80 s party met DJ uitbreiden naar uw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan een verlichte dansvloer of leuke videobeelden. Een live-muzikant die met de DJ meespeelt is ook mogelijk: wat dacht u van een funky saxofonist, stijlvolle violiste, trendy harpist, gezellige zanger(es) of een opzwepende drummer!

Wilt u een 80 s dj inhuren voor uw verjaardag, feest of evenement? Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!