Bel ons

Neon Party

Neon Party, Glow Party, UV Party, Blacklight Party

Boek een Neon Party

Neon Party

Neon Party

Neon Party

Met een Neon Party kijk je je ogen uit

neon party of blacklight party een thema feest
UV actief materiaal licht op

Bij een Neon Party of Fluo Party gaat het er om dat UV actieve materialen oplichten door zogenaamde Blacklights of UV lampen en zelfs ultraviolette lasers. Simpele witte kleding of fluoriserende kleding geeft al een effect, maar door middel van UV Make-up of UV gevoelige verf zijn spectaculaire effecten te maken. Ondanks het spectaculaire effect hoeft een Neon Party niet duur te zijn. Door verschillende kleuren UV actieve make-up te gebruiken kunnen verbazingwekkend uitziende creaties ontstaan. De fluoriscerende verf, kleding of make-up is het “Special Effect” van het feest. Want het mooie van zo’n Blacklight Party of Glow Party is dat iedereen mee kan doen, je gasten hoeven geen speciale kleding te kopen, iedereen heeft wel een wit shirt ergens liggen. Desnoods geef je iedereen bij binnenkomst een wit shirt waar ze zelf met behulp van Fluo paint-spray of vingerverf de meest waanzinnige figuren op maken. Elke outfit op je Neon Party is daardoor uniek. Je zou hier ook een soort wedstrijd van kunnen maken. Dan doen je gasten nog meer hun best om er súper uit te zien.

Een Neon Party wordt niet snel vergeten

Een Neon Party, Blacklight Party of UV party met Fluo Verf
Iedereen zat onder de UV make-up

Juist omdat ook die zoutzak van een collega op een Neon Party ook gewoon meedoet op je bedrijfsfeest of omdat degene die altijd heel veel moeite doet om er het leukst uit te zien nu één van de velen is die er leuk uit ziet. Je kunt de mensen helemaal zelfstandig zich laten “camoufleren” met de blacklight gevoelige make up, maar er kan ook assistentie worden meegenomen die je gasten een handje helpt en die er voor kan zorgen dat er daadwerkelijk mooie figuren op de gezichten worden geschilderd. Naast de oplichtende UV actieve materialen is het op een Neon Party ook erg toepasselijk om z.g. Glow Staafjes e.d. te gebruiken. Die breek je en de staafjes geven daarna urenlang licht. Er is nog veel meer materiaal dat je kunt gebruiken als decoratie op je Neon Party neem daarvoor gewoon contact op. Op een Neon Party blijft het beste alle andere verlichting uit, zodat het thema zo goed mogelijk uit de spreekwoordelijke verf komt en het zichtbare licht alleen komt van het opgloeiende materiaal. Je bent er gloeiend bij als je je ook verkleed in een UV actief kostuum op een Neon Party. Zelfs op een bruiloft zou je UV als thema kunnen gebruiken.

NEON PARTY MET UV PERFORMER OF FLUO ARTIEST
Fluo verf decor met live Fluo artiest voor op een Neon Party of Blacklight Party of Glow Party
Oogverblinde mooie lichtgevende “art”

In de V.S., Australië en ook in de UK en Zuid Europa is de Neon Party al langere tijd een zeer succesvol concept. Het is in partyland zelfs een ware rage. Overal wil men een neon party, maar alleen de specialisten via All Star Entertainment weten pas écht hoe het moet. Nu is Nederland aan de beurt om met dit fenomeen kennis te maken. Zorg er op je UV Fluo Neon Party voor dat er genoeg actie is. Dit kun je zelf doen of door een professionele Fluo artiest laten doen. Bij All Star Entertainment verzorgen ze zo’n Neon Party compleet voor je; inclusief DJ’s en live act(s). De nieuwste rage is om tijdens de Neon Party met z.g. Paint Blasters de verf (op waterbasis) over het publiek te projecteren. Ook is er oplichtend schuim (voor bij een sneeuwmachine) en zelfs lichtgevende bubbels. Er zijn witte overalls met capuchon en mondkapjes leverbaar, waardoor je gasten minder vies worden en goed oplichten door het blacklight. Een ander bijkomstige aardigheid is dat je gasten onherkenbaar zijn op een Neon Party. De door professionals gebruikte UV verf is overigens makkelijk weer te verwijderen. Let er daarom goed op dat mensen niet zelf meegebrachte UV Paint mee naar binnen smokkelen. Een UV, blacklight of Neon Party is uitermate geschikt voor een “privé” feest.

Sommige mensen noemen een Neon Party een Glow Party, UV Party of Blacklight Party

Doordat er met het UV-actieve materiaal op een Neon Party door het blacklight een opgloeiend effect wordt gecreëerd noemen somige mensen een Neon party ook wel eens een Glow Party. Een échte neon party zou echter t.o.v. een Glow Party of UV Party een veel te kostbaar feest worden. Met UV actieve verf en andere UV actieve materialen maak je zelf of met je gasten eenvoudig de mooiste “kunstwerken” die oplichten in het donker en die er uit zien als neon.