Bel ons

Alex

Alex

Boek Alex

Alex

Alex

Tijdsduur
30 minuten

Prijs
Richtprijs: € 1.695, – excl. BTW

Alex boeken? klik nu op de groene knop!
We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden.

Biografie Alex
“Een Bossie Rooie Rozen”. Dat is DE hit waar de zangcarrière van Alex echt mee begon. De release van deze single was in november 1999 en in 2000 was het de meest gedraaide single in cafés en zalen, waardoor het uiteindelijk een nummer1 hit werd. Deze hit heeft de sympathieke zanger veel naamsbekendheid bezorgd.

Boekingen Alex
Na deze nummer 1 hit heeft Alex met andere hits zoals o.a. ‘Meissie Meissie’, ‘De Liefde’, ‘Dagdroom’, ‘Een Festival van Liefde’, ‘Nooit Meer Naar Huis’, ‘Adio Amore’, ‘Anita’ en ‘Jij bent veel te mooi’ zijn naam gevestigd op het gebied van de Nederlandstalige muziek. Naast zijn eigen hits zingt Alex tijdens zijn optredens ook veel bekende covers, zowel Nederlands- als Engelstalig. Nu, ruim 23 jaar na zijn nummer 1 hit, is Alex nog steeds een van de meest geboekte (allround) feestartiesten van Nederland.

Alex
Alex

Meer artiesten