Bel ons

DJ Martin M

Boek DJ Martin M

Classic & Wedding Expert

DJ Martin M

Met 30 jaar “on stage” ervaring mag Deejay Martin M zich met recht Allround DJ noemen.
Zijn liefde voor muziek ontstond na het beluisteren van de Ferry Maat Soulshow, een populair Tros radioprogramma in de jaren ’80. Naast de nieuwste discoplaten en de opkomst van de techno- en housemuziek trok de wekelijkse mix zijn bijzondere aandacht. Legendarische DJ’s als Martin Boer (2 brothers on the 4th Floor), Ben Liebrand en Peter (Hithouse) Slaghuis zorgden dan ook voor de stijl die de toen 11 jarige DJ zich eigen maakte.
In 1986 start Martin een drive-in-discoshow en is in de omgeving van Arnhem als snel een veelgevraagde DJ. In die tijd zijn hockey- voetbal- korfbal- clubs, diverse scholen en verjaardagspartijen zijn grootste klanten.
Rond 1990 neemt de DJ carrière van Martin een grote vlucht als hij betrokken raakt als producer en rapper bij een aantal top 40 producties en een residentie krijgt in discotheek El Toro in Millingen aan den Rijn (bij Nijmegen).
Binnen afzienbare tijd is Martin te vinden in partycentra, poppodia, grootschalige evenementen, discotheken en café’s in binnen- en buitenland. Met als hoogtepunten (vanaf 1992) diverse dancefestivals en clubtours in Polen, Tjechië en Rusland. In Polen geldt hij nog steeds als één van de grondleggers van de huidige clubscene en een gewaardeerd artiest.
Ook pakt Martin al vroeg in zijn loopbaan als DJ een, tot dan, vergeten markt op: De Bruiloft. Hij laat met zijn platenkeuzes zien dat een DJ zeker kan concurreren met een live-band en tovert je huwelijksfeest om tot festival of concert. Inmiddels staan 550 bruiloften (2019) op zijn playlist.
Deze veelzijdige DJ is ook meermaals per maand te vinden op gerenommeerde plekken in Amsterdam waar hij vele internationale gasten bediend met zijn verassende muziekmix. Op het Leidseplein in Amsterdam is Martin één van de resident DJ’s.
Zijn enorme muziekcollectie omvat muziek uit de jaren ’70 tot heden en met zijn ruime internationale ervaring op feesten van 25 tot 25000 mensen weet hij de juiste toon te zetten.
Genre: allround 70’s 80’s 90’s 00’s 10’s in de mix.
Genre 2: club, dance, trance.
DJ Martin draait beperkt NL-talig (wel de hits) maar geen 100% sets / apres ski party

DJ Martin M
DJ Martin M

Meer artiesten