Bel ons

Zanger Dirk Meeldijk

Hollands

Boek Zanger Dirk Meeldijk

Dirk Meeldijk

De Hillegomse volkszanger Dirk Meeldijk scoorde zijn eerste grote hit met “Ik Hou Van Het Leven“. De single stond maandenlang in de hitlijsten en werd grijs gedraaid op regionale radio- en piratenstations. De plaat betekende voor Dirk landelijke bekendheid.

De opvolgers “Vier zomers lang” en “Zomer op het plein” bleken wederom van grote kwaliteit te zijn. Evenals “Het hoeft van mij niet meer” , “Jij bekijkt het maar“ en ”Mijn accordeon” halen moeiteloos de diverse hitlijsten.

In de zomer van 2013 verschijnt er wederom een geweldige plaat van Dirk. De oude volksklassieker “Jou herken ik met gesloten ogen” van Eddy Wally wordt op single uitgebracht en maakt iedereen enthousiast. Met deze prachtige vertolking oogst Dirk overal veel lof!

Optredens van Dirk Meeldijk zijn een ware belevenis. Live weet Dirk Meeldijk met louter en alleen eigen repertoire het publiek in zijn ban te krijgen. Omdat Dirk al zoveel hits heeft gehad, gaat dit moeiteloos. Met zijn karakteristieke stemgeluid maakt Dirk diepe indruk op zijn toehoorders.

In 2015 keert Dirk terug naar zijn oude vertrouwde sound waar producer Harald Queens verantwoordelijk voor was. Harald produceerde destijds de eerste hit “Ik hou van het leven”.

In juli brengt hij de geweldige single “Waarom laat je mij alleen” uit. Eind oktober volgt “Leef jij maar raak”. Een prachtig nummer met een gevoelige tekst maar toch ook met een feestelijk karakter!

Dirk meeldijk
Dirk meeldijk

Prijs
€1395,- ex btw en BUMA.
Optreden van 1 × 30 minuten inclusief geluid tot maximaal 250 personen of inprikken op aanwezig geluid.

Meer artiesten