Bel ons

Band Giga

Allround Cover Band

Boek Band Giga

Band Giga

Allround Cover Band

GiGA-De lekkerste coverband en bruiloftband van Nederland
GiGA is al sinds 2000 een landelijk veelgevraagde liveband voor feesttenten, kermissen, festivals, openbare events, bruiloften, bedrijfsfeesten en grand cafés. De coverband bestaat uit een vijftal topmuzikanten met voortreffelijke vocale en instrumentale kwaliteiten. Aangevuld met een steengoede geluids- en lichtshow is dit topentertainment van de bovenste plank. Op het podium is de formatie absoluut ontembaar. Met de liefde voor muziek verbazen ze hun publiek van voor tot achter in de zaal, EN DAT MERK JE!! Door steeds de laatste hits als eerste op het podium 100% live te spelen is coverband GiGA een sfeermaker en feestmaker.
Wat doet GiGA?
Feesten zoals het moet, GiGA is pas tevreden als iedereen uit zijn dak is gegaan. De band zorgt voor een feestelijke avond met alleen de allerbeste hits en medleys. Het feest der herkenning, meezingers en up-to-date repertoire is dit vijftal dé garantie voor een volledig geslaagd feest. Een prijsberekening kunt u direct maken op GiGAlive.nl en dan kiezen voor boeking, prijsberekening. GiGA werkt met vaste licht- en geluidstechnici. Zij stemmen de techniek af op de hoeveelheid personen en de locatie.
Waar kan ik GiGA zien?
Bekijk de website en de live opnamen op de site en youtube voor meer informatie. Boek de live sensatie en we maken samen een geslaagd feest. Dat is GiGA als Feestband, coverband en bruiloftband wel toevertrouwd. U kunt deze coverband online boeken via deze website of via uw vertrouwde boekingskantoor. Wilt u GiGA als band boeken voor uw bruiloft, kijk dan op het bruiloft gedeelte van de site voor meer informatie. Daar kunt u de band GiGA inhuren en volledig online de prijs berekenen.
Kenmerken

Specialiteiten: Muziek maken, Feest maken, Bruiloften, Feesttenten, Bedrijfsfeesten. Type: Coverband, Feestband, Bruiloftsband, Kermisband en Bedrijfsfeestband. GiGA is een: Coverband, Bruiloftband, Feestband, Bedrijfsfeestband, Livemuziek, Liveband, Top40band, Top100band, kermisband, Tentfeestband, Rockband, Nederlandstalige feestmuziek. Coverband GiGA wordt gevonden op live bands, band boeken, band huren, coverband, cover bands live muziek, bruiloft muziek, band bruiloft. Bruiloft bands, bruiloftband, dj trouwen, band trouwerij, band huwelijk, dj huwelijk, band trouwen, wedding bands, band inhuren, boek een band. Band gezocht, kermisband, feest band artiesten boeken, feest artiesten, prijzen bruiloft en trouwen feest

Meer artiesten