Bel ons

Mengtafel Pioneer DJM-A9

Huur Mengtafel Pioneer DJM-A9

DJ Mixer

DJM-A9 Pioneer 4-kanaals Clubmixer

De nieuwe generatie professionele DJ-mixer 2023

Dit 4-kanaals toestel legt de lat voor standaard clubmixers hoger – met enorme verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de DJM-900NXS2 – met een verbluffend heldere geluidskwaliteit, verbeterde afspeelbaarheid en connectiviteit, en een hele reeks nieuwe functies om je optredens naar een hoger niveau te tillen.

Je optredens klinken beter dan ooit met de DJM-A9. Een 32 bits-A/D-converter van hoge kwaliteit van ESS Technology is ingebouwd in de kanaalinvoersectie en D/A-converters van hetzelfde type zijn opgenomen in de master- en booth-uitgangssecties. Zo produceer je kristalheldere, natuurlijk klinkende audio op de dansvloer en in de booth, welk genre muziek je ook speelt. Het geluid van de microfooningang en hoofdtelefoonuitgangen is ook verbeterd en verfijnd, dankzij een verbeterde constructie met zorgvuldig geselecteerde nieuwe componenten.

De DJM-A9 kent ook belangrijke verbeteringen in het gebruiksgevoel. Verschillende onderdelen zijn aangepast zodat de dj-mixer nog intuïtiever en prettiger gebruikt kan worden, waaronder meer ruimte rond de EQ-knoppen. De kanaalfaders en de MAGVEL FADER-crossfader zijn soepeler dan die op de DJM-900NXS2 waardoor je soepeler mixt en scratcht. Ook bevat de Sound Color FX ’s werelds eerste Center Lock-functie die je kunt inschakelen zodat je niet per ongeluk de hoog-/laagparameters kruist, ongeacht hoe snel je aan de knop draait.

Beat FX zijn intuïtiever in gebruik op de DJM-A9 dankzij het nieuwe kleurenscherm en de nieuw vormgegeven X-Pad, die nu horizontaal staat voor eenvoudig, zijwaarts glijden met de vinger. De Beat FX-kanaal selector is nu een knop ipv een draai schakelaar zodat je sneller effecten routeert en de Multi I/O-sectie is opgewaardeerd met echte send-mogelijkheden. In totaal zijn er 14 Beat FX om mee te spelen, waaronder 3 nieuwe.

Verhuurprijs € 95.- p.d.

Mengtafel Pioneer DJM-A9
Mengtafel Pioneer DJM-A9

De huurprijs is voor één dag. Huur je voor zaterdag of zondag, dan betaal je alleen voor de gebruiksdag.
Langer huren? Profiteer van extra staffelkorting!