Bel ons

Multi player Pioneer CDJ-3000

Huur Multi player Pioneer CDJ-3000

DJ Player

De Pioneer CDJ-3000. Het nieuwste vlaggenschip van Pioneer’s media spelers. Het zat er al een tijd aan te komen. De oudere CDJ-2000 serie ging immers al 3 generaties mee. En na 9 jaar vanaf de eerste releasedatum van de eerste generatie CDJ-2000 was daar dan eindelijk de CDJ-3000.Het vlaggenschip onder de media spelers van Pioneer. Werkelijk elke DJ met een redelijke hoeveelheid ervaring heeft deze speler binnenkort op zijn of haar rider staan. Er zal geen evenement voorbij gaan, waarbij deze spelers niet in de DJ booth staan.

Eigenschappen CDJ-3000
De nieuwe media speler uit de toplijn van Pioneer is uiteraard voorzien van allerlei nieuwe mogelijkheden en knoppen. Echter zijn er ook technologieën die het nieuwe design niet gehaald hebben, waaronder het CD-slot. Het is dus niet langer mogelijk om CD’s af te spelen op het vlaggenschip van Pioneer. Maar zeg nou zelf, wie gebruikte dat eigenlijk nog? Alles gaat tegenwoordig digitaal. Bovenop de speler vind je daarom een USB stick en SD kaart slot. De CDJ-3000 kan op deze ingangen overweg met MP3, WAV, AIFF en AAC bestanden. Mits de USB stick of SD kaart op basis van FAT32 is geformatteerd.

Rekordbox
Wil je echt alles uit deze mediaspeler halen? Dan raden wij aan om jouw muziek te laten analyseren door Recordbox. Dit door Pioneer ontwikkelde programma is gratis te downloaden van hun website en bedoeld om jouw muziek te beheren. Je kunt bijvoorbeeld muziekstukken alvast voorzien van cue punten en loops, maar ook bepalen welke nummers je wel en niet mee wilt nemen naar je optreden. Op deze manier kom je helemaal voorbereid aan bij jouw optreden en laat je niets aan het toeval over.

DJ-Set met CDJ-3000
Ben je op zoek naar het huren van een aanvulling op jouw DJ-set? Dan is deze losse Pioneer CDJ-3000 ideaal. Ben je op zoek naar een complete DJ-set? Dan ben je bij ons uiteraard ook aan het juiste adres. In onze DJ-set 3 zijn namelijk twee van deze Pioneer CDJ-3000’s gecombineerd met een Pioneer DJM-A9 mixer. Helemaal compleet en direct klaar om te gebruiken tijdens jouw optreden.

Hurrprijs € 95,- p.d.

Multi player Pioneer CDJ-3000
Multi player Pioneer CDJ-3000

De huurprijs is voor één dag. Huur je voor zaterdag of zondag, dan betaal je alleen voor de gebruiksdag.
Langer huren? Profiteer van extra staffelkorting!