Bel ons

Rook Machine RGB Chauvet DJ

Rook Machine RGB Chauvet DJ

Huur Rook Machine RGB Chauvet DJ

Rook Machine

Rook Machine RGB Chauvet DJ

De Chauvet DJ Geyser RGB is een goed doordachte effectmachine, die bestaat uit een traditionele rookmachine, gecombineerd met moderne technieken en RGB LED-verlichting. Het resultaat is een apparaat die een verticale, dikke rookpluim met flinke kracht uitstoot. De ingebouwde RGB-verlichting accentueert de pluim rook, waardoor een bijna niet van echt te onderscheiden vuur-effect ontstaat. In feite imiteert de Geyser RGB een CO2-jet en flame jet. En dat gecombineerd en met veiligere rookmachine-techniek!

Het geavanceerde uitstoot-systeem van Chauvet DJ is goed doordacht en zorgt er voor dat u de Geyser RGB perfect kunt inzetten voor special effect toepassingen. Denk onder andere aan het unieke terugslag-systeem. Wanneer de uitstoot van rook gestopt wordt, wordt de aanvoer van vloeistof abrupt onderbroken en wordt de overige vloeistof terug in het reservoir geleid. Zo komen er dus geen extra pufjes uit de machine, wat het effect erg realistisch maakt.

De Geyser RGB is erg uitgebreid, ook qua aansturing. Hij wordt geleverd met een speciale vierknops infrarood afstandsbediening, met losse ontvanger. Op de machine is via het display voor kanaal 1, 2, 3 en 4 een kleuren-preset of random color effect te kiezen. Vervolgens kunt u deze presets aanroepen met de 4 knoppen op de afstandsbediening. Ideaal voor simpele toepassingen waar men toch wat afwisseling wenst! Meerdere apparaten zijn tegelijk aan te sturen, mits ze in het bereik van de ontvanger zijn.

Constructie en vloeistof voor een perfect verticaal effect
De constructie van de Geyser RGB is goed doordacht. De bijzondere tank heeft een schuine dop, zodat horizontale en verticale plaatsing mogelijk wordt. De tank wordt met een beugel vastgehouden, zodat hij er niet uit kan vallen. Ook is de Geyser RGB op te hangen in een truss-systeem, dankzij de drie M12 montagepunten aan de onderzijde. De vloeistoftank wordt dan op de bodem van het apparaat geplaatst. Veiligheid is belangrijk voor de Geyser, daarom zijn er meerdere punten voorzien om de Geyser RGB met een safetykabel vast te zetten. Zowel staand als hangend. De Geyser RGB accepteert daarnaast de meeste rookmachinevloeistoffen, zowel medium als high density. Het effect van de pluim rook is hier grotendeels van afhankelijk.

Rook Machine RGB Chauvet DJ
Rook Machine RGB Chauvet DJ
Rook Machine RGB Chauvet DJ 2
Rook Machine RGB Chauvet DJ 2
Rook Machine RGB Chauvet DJ 3
Rook Machine RGB Chauvet DJ 3